سایر قسمت ها
عصر ایمان _ پاسخ به شبهات آقای آقامیری

قسمت هشتاد و نهم برنامه عصر ایمان با کارشناسی حجت الاسلام و المسلمین عباسی


دیگر قسمت ها

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

عنوان برنامه: عصر ایمان

 «نقد سخنان آقای حسن اقا میری در مورد حلال زاده و یا حرام زاده بودن سپاه عمر ابن سعد، می گوید اگر آن ها حرام زاده هم بودند واویلا دارد زیرا تحت حکومت حضرت علی رشد کرده بودند، همین ها با امام حسین جنگیدید!. در سخن دیگر در مورد ملائکه حرف می زند و سخن گفتن در مورد آن ها را سخن بچه گانه می داند. طبقات آسمان را زیر سوال می برد تا آخرش می گوید اگر این طور باشد خدا به صورت جسم فیزیکی در عرش نشسته و دارد به ملائکه دستور می دهد به زمین برو...»

تاريخ: 10/ 10/ 1401

استاد: حجت الاسلام والمسلمین عباسی

مجری: آقای علی سیرتی

مجری:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم؛ عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت شما بینندگان عزیز، سروران گرامی، بیننده برنامه عصر ایمان از این که بیننده برنامه عصر ایمان از شبکه جهانی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شدید بسیار متشکر و سپاسگزارم، در شروع برنامه هستیم و نام مبارک حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را به زبان آوردیم دو بیت را تقدیم کنیم به حضرت آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

دیدن روی شما کاش میسر می شد/ شام هجران شما کاش که آخر می شد/ بین ما فاصله ها فاصله انداخته اند/ کاش این فاصله با آمدنت سر می شد!

خدمت حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر عباسی هستیم دعوت ما را پذیرفتند و در استودیوی برنامه ما حضور پیدا کردند استاد عزیز سلام عرض می کنم خیلی خوش آمدید

استاد عباسی:

سلام علیکم ورحمة الله بنده هم عرض سلام و ادب و احترام دارم محضر بینندگان عزیز و گرامی شبکه جهانی حضرت ولی عصر (ارواحناه له الفداء) امیدوارم هر جای این عالم هستید اوقات خوبی را سپری کرده باشید و امیدوارم تحت توجهات خاصه حضرت ولی عصر (ارواحنا له الفداء) عزاداری های ما و شما مورد قبول حضرتش واقع شده باشد و زندگی خوب و ایمانی داشته باشیم.

مجری:

برنامه عصر ایمان را شاید برای اولین بار بیننده های عزیزی که پای این برنامه هستند در هفته های گذشته صحبت های بسیار جالبی داشتیم از شبهات صحبت می کردیم بخصوص شبهاتی که جناب آقای سید حسن آقامیری در فضای مجازی ایجاد می کردند. یکی از عزیزان با ما در تماس بود می گفت چقدر عالی است بحث های که آقای سید حسن آقامیری در فضای مجازی می کند برنامه ای به عنوان عصر ایمان در شبکه حضرت ولی عصر تولید شده استاد عباسی دعوت می شوند و این شبهات را که آقای آقامیری ایجاد می کنند آقای دکتر پاسخ می دهند برای مردم بسیار جالب بود و روشن می شد. ما هم چند قسمتی با موضوع سید حسن آقامیری در خدمت شما بودیم البته در این برنامه کلیپ هایی را که خیلی جالب است صحبت های ایشان را با همدیگر می بینیم و می شنویم و بر می گردیم خدمت استاد پاسخ آن شبهاتی را که آقای آقامیری دادند و خیلی ها متأسفانه باور کردند را در این برنام می دهند. استاد عزیز اگر صحبتی است در خدمت تان هستم و بپردازیم به ادامه برنامه

استاد عباسی:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وبه نستعین إنه خیر ناصر ومعین ثم الصلاة والسلام علی سیدنا و نبینا ابا القاسم مصطفی محمد وعلی اهلبیته الطیبین الطاهرین المعصومین المنتجبین سیما بقیة الله في الارضین روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء واللعن الدائم علی اعدائهم اجمعین الی قیام یوم الدین.

اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ السَاعَةٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.

بحثی را که داشتیم مربوط به صحبت های بود که آقای آقامیری در برنامه های مختلف به عنوان سخنران مذهبی نکات را مطرح کردند موضوع بحث ما شخص ایشان و شخصیت ایشان نیست موضوع بحث ما، صحبت های است که ایشان دارند مطرح می کنند و افرادی تبعیت می کنند و باور می کنند شاید واقعاً‌ دین مبین اسلام این را می گوید اهل بیت (علیهم السلام) این را از ما می خواهند.

در حالی که کلمات ایشان یک فاصله بسیار زیادی با آن چه که اهل بیت (علیهم السلام) فرمودند و به ما دستور دادند و توصیه شان است دارد و برای جلوگیری از این که خدای نا کرده افراد به بیراهه نروند به انحراف اعتقادی مبتلا نشودند با صحبت های که ایشان می کند. این یک وظیفه از جانب ما بوده الحمد لله خیلی استقبال شد خیلی از بینندگان پیام دادند تماس گرفتند که ما متوجه انحرافات ایشان شدیم.

چون یک موقعی بود اگر جایی در مورد صحبت های آقامیری می گفتیم می گفتند شما با ایشان یا یک تعدادی از آدم ها با ایشان اختلاف سلیقه دارند نظرشان فرق می کند. این هم دارد از اسلام می گوید شما هم از اسلام می گویید همه تان دارید از اسلام می گویید مثلاً شما یک خرده متفاوت نظرتان است ایشان یک نظر دیگری دارد. یا ممکن بود بگویند شما با ایشان تفاوت سیاسی دارید مثلاً اختلاف نظر سیاسی دارید این یک کسی را قبول ندارد شما قبول دارید یا بر اساس این، از صحبت های ایشان ناراحت می شوید. ولی ما به صورت منظم، منضبظ بر اساس صحبت ها و گفتارهای ایشان، دقیقاً روشن کردیم کجای حرف های ایشان حرف های اعتقادی و دینی است که منشأ بیراهه رفتن، منشأ اشتباه و خلط مباحث دینی است و این ها باید حل و روشن بشود.

از این به بعد هر کس، هر جا به این مسئله برخورد کرد که یک نفر گفت آقای آقامیری صحبت های خوبی دارد می کند برویم ببینیم و اسلام را برویم از ایشان بگیریم اگر یک جستجویی در اینترنت انجام بدهد یا کسی بتواند به او بگوید این 15- 20 تا برنامه عصر ایمان را ببین متوجه بشوی تفکرات  ایشان چه است؟ و ایشان هم اگر واقعاً یک روزی بنا را بر جبران و بازگشت بگذارد کار برایش خیلی آسان است. با 15- 20 تا برنامه مهم ترین اشتباهاتش را در آوردیم روشن و مشخص کردیم جوابش را هم آوردیم اگر ایشان بخواهد حق را قبول کند اگر ایشان بخواهد اصلاح بکند خیلی روشن دیگر نمی خواهد برود بگردد ببیند اشکالات من کجا بوده و چه بوده است؟ ما روشن به او گفتیم این چند برنامه را ببیند دقیقاً متوجه می شود کجا بیراهه رفته از همان جا باید بر گردد اصلاح بکند و مسیر اصلاح هم برایش کاملاً روشن و مشخص است. بازگشت و اصلاح کردن هیچ گیر و گوری ندارد و هیچ مشکلی ندارد.

 البته معمولاً افراد این چنینی به این آسانی باز نمی گردند چون ممکن است احساس بکند طرفدارانم چه می شوند؟ فالوورهایم چه می شوند؟ افرادی که به آن ها گفتم آن ها اشتباه می گویند من درست می گویم چه می شوند؟ ولی ما از لطف خدا نا امید نیستیم ممکن است خدای متعال یک نگاهی به ایشان بکند ان شاء الله به حق حضرت زهرا (سلام الله علیها) این اتفاق بیافتد. و ایشان خودش اصلاح بکند بر گردد و مدلی اصلاح بکند آن کسانی که از طریق ایشان مسیر را به صورت انحرافی رفتند خبر دارم افرادی که چه بودند؟ چه هیأتی بودند؟ دیندار بودند و ... و بی خیال خیلی از مسائل شدند آن های که به واسطه ایشان از مسیر منحرف شدند ان شاء‌ الله با واسطه خود ایشان بر گردند. خدا نظر لطفی بکند که این اتفاق بیافتد به واسطه خود ایشان بر گردند.

اما در عین حال اگر این اتفاق هم نیافتد روشن هست 10- 20 برنامه ای که ما رفتیم این برنامه ها را کسی ببیند متوجه می شود کجای حرف ایشان با آیات و روایات ما، با دین ما، با مکتب ما، با مبنای ما، با اهل بیت ما نا سازگار است؟ آن وقت کاملاً هم روشن کردیم نکات ایشان یک نکات دم دستی انحرافی که یک خرده، یک جایی سلیقه ای است نه ایشان واقعاً رفته تا آخر زدن قصه عذاب، جهنم و خلود در آتش را نفی کرده. این نیست بگوییم یک جایی، یک اشتباهی، یک مطلبی به ذهنش آمده گفته نه دقیقاً‌ در برنامه های مختلف، سخنرانی های مختلف، ماه های مختلف و سال های مختلف این حرف را در این چند سالی که به مسیر بیراهه رفته مطرح کرده و نشان می دهد دقیقاً فکرش این طرفی شکل گرفته و می خواهد این ها را به این شکل حتماً مطرح بکند.

مجری:

البته کار بسیار سختی است که بتواند عقیده خیلی از مردم را عوض بکند چون مدتی است آقای آقامیری دارد کار می کند با این افکار نا درست شان استاد عزیز فرمودند اختلاف سلیقه ممکن است بعضی ها به ما بگویند در همین برنامه ارتباط تلفنی داشتیم به ما گفتند ممکن است اختلاف سلیقه باشد ولی واقعاً اختلاف سلیقه نیست هر کسی این برنامه را از اول تا به الان دیده باشد بخصوص کلیپ های آقای آقامیری را دیده باشد خیلی واضح است ایشان دارد تیشه به ریشه دین اسلام می زند. من بگویم اشتباه می کنم الان کلیپی که می خواهید ببینید قضاوت از خودتان باشد ببینید ایشان چه راهی و  چه منظوری دارد کلیپی از آقای سید حسن آقامیری ببینیم و بر گردیم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

کلیپ شبهه ای اول از آقای سید حسن اقا میری

من اگر زمان امام حسین بودم، آقا شیطان بوده عمر سعد هم بوده حرمله هم بوده آقا این ها حرامزاده هستند ول کن حلال زاده هایش هم، مگر کل کره زمین حرامزاده بودند؟ شما فکر می کنید در سپاه عمر سعد همه حرامزاده بودند؟ اگر این طوری بود که وای به حال حکومت حضرت امیر چون این ها بچه های حکومت علی هستند جنگ مال چند ساله ها است؟ 13 تا 17 تا 20- 23 تازه جنگ بدنی همین عددها است. همه این ها در حکومت علی به دنیا آمدند تمام بچه های که با حسین جنگیدند جوان های که با حسین جنگیدند در کدام حکومت به دنیا آمدند؟ حکومت علی چون 20 سال قبلش علی آن جا حاکم بود.

مجری شبکه ولی عصر:

برداشت از شما بیننده های عزیز ایشان همچنین حرفی که زدند یک جورهای به قول خودمان، به قول امروزی طرفداری کردن از دشمنان اهل بیت است این اولین کلیپ نیست ما کلیپ های زیادی دیدیم استاد از حمایت کردن از دشمنان اهل بیت دارد صحبت می کند که برای من جالب است.

استاد عباسی:

ایشان به بهانه این که، این چه حرفی است من اگر کربلا چه و چه می کردم از یک حرفی در این رابطه که خیلی هم نگویید اگر کربلا بودم چه و چه می کردم شما هم در کربلا بودید ممکن بود امام حسین را بکشید، نه از آن طرف امید دادن هایش که همه بهشت می روند شمر و خولی هم می رود کسی در جهنم نمی ماند از این طرف می گوید نگویید من اگر کربلا بودم در حمایت از امام حسین چه کار می کردم؟ این همه آدم بودند همه رفتند مقابل امام حسین ایستادند (ببینید حرف را از کجا به کجا می برد؟) بعد اگر شما بگویید آن هایی که کربلا رفتند مقابل سید الشهداء ایستادند همه حرامزاده بودند می گوییم همه حرامزاده نبودند. می گوید خیلی مردم عادی بودند اگر بخواهید بگویید همه حرامزاده بودند این ها بچه های دوره حکومت حضرت علی بودند. این که خیلی واویلا می شود اگر بخواهید بگویید از لشکر عمر سعد همه حرامزاده بودند این ها می شوند بچه های دوران حکومت حضرت علی (علیه السلام) یعنی تندیس بد بودن این ها را در حکومت حضرت علی برد. چه کسانی در کربلا می جنگیدند؟ 15 تا 20 ساله ها و این ها همه متولدین دوران امیر المؤمنین بودند چون 20 سال پیش امیر المؤمنین این جا خلیفه و حاکم بود؛ پس العیاذ بالله نقص اصلی به حضرت علی وارد است اگر می گویید همه این ها حرامزاده بودند دوران امیر المؤمنین این حرامزاده ها العیاذ بالله به وجود آمدند. اگر حرامزاده نبودند آدم های بدی بودند باز هم مال دوران امیر المؤمنین بودند. اولاً چه کسی گفته همه این ها حرامزاده هستند؟ کسانی که مقابل سید الشهداء (علیه السلام) آمدند همه حرامزاده نبودند تعدادی از جمله ابن زیاد که دستور را داده بود حرامزاده بودند اما خیلی هایشان هم حرامزاده نبودند. پس چه بودند؟ سید الشهداء (علیه السلام) این ها را مشخص کرد که چرا این ها، این ویژگی را دارند؟ حضرت این طور فرمودند وقتی که عمر سعد سپاهیانش را برای جنگ با ایشان آماده کرد از هر سو محاصره کردند حضرت به سمت دشمن آمدند آن ها را به سکوت دعوت کرد اما صدای شان را بلند کردند حضرت می گوید ساکت باشید می خواهم صحبت کنم ولی این ها شروع می کنند سر و صدا کردن حضرت می فرمایند:

«وَيْلَكُمْ»

وای بر شما

 «مَا عَلَيْكُمْ أَنْ تُنْصِتُوا إِلَيَّ فَتَسْمَعُوا قَوْلِي»

وای بر شما چه مشکلی پیدا می کنید که بخواهید به حرف من گوش بدهید؟

«وَ إِنَّمَا أَدْعُوكُمْ إِلَى سَبِيلِ الرَّشَادِ»

من تنها کاری که می کنم شما را به راه هدایت دعوت می کنم

«وَ كُلُّكُمْ عَاصٍ لِأَمْرِي غَيْرُ مُسْتَمِعٍ قَوْلِي»

همه شما دارید از حرف من نا فرمانی می کنید به حرف من هم حاضر نیستید گوش بدهید.

بحار الأنوارالجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار (ط - بيروت)؛ نویسنده: مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، ناشر: دار إحياء التراث العربي، محقق/ مصحح: جمعی از محققان، ج45، ص8

بعد حضرت آسیب شناسی می کنند چرا؟ چون آقای آقامیری معمولاً می گوید روایات شما، روایتی که این ها می آورند کأنه ما یک مذهب و دین دیگر داریم از یک جای دیگر روایت می آوریم و آقای آقامیری از یک جای دیگر دارد روایت می آورد.

مجری:

خودشان را بیگانه می دانند.

استاد عباسی:

خودشان بیگانه از مذهب ما می دانند حضرت دارند آسیب شناسی می کنند حضرت نفرمودند همه شما حرامزاده هستید یک جایی فرمودند:

«الدعي ابن الدعي»

حرامزاده فرزند حرامزاده من را بین دو امر قرار داده است. اما این جا حضرت فرمودند:

«فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ وَ طُبِعَ عَلَى قُلُوبِكُمْ»

شکم شما از حرام پر شده است.

 یعنی عده ای زیادشان حرامزاده نبودند مقابل سید الشهداء (علیه السلام) به جنگ ایستادند بلکه خیلی هایشان «مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ»؛ شکم هایشان از حرام پر شده بود حرام خورده بودند؛ پس حرام خور با حرامزاده متفاوت است آقای آقامیری شما اگر می خواهی حرام خور را به حرامزاده تبدیل کنی یک حرف دیگر است. آن چیزی که اعتقاد شیعه است از ائمه (علیهم السلام) به ما رسیده بعضی افراد خاص ممکن است در آن لشکر حرامزاده باشند. اما عمده از این ها کسانی هستند که شکم هایشان از حرام پر شده بود. خودشان را آماده حرام خوردن در صحنه کربلا کرده بودند. اصلاً ما نگفتیم که همه این ها حرامزاده هستند که شما بیایی روضه بخوانی بگویی مال دوران امیر المؤمنین است. بعد بر اساس چیزی که شما می گویی، می گویی این ها غالباً چند ساله بودند جنگیدند؟ غالباً 15 تا 22 ساله بودند (ایشان دارد می گوید حرف های خودش را دارم می گویم) همه این سال های که گفتی به حکومت امیر المؤمنین نمی خورد. تا 21 ساله هر که در جنگ بوده اصلاً زمان امیر المؤمنین به دنیا نیامده بود این نکته بعدی که می خواهم عرض بکنم. امیر المؤمنین چه سالی حاکم بودند؟ 35 تا 40 حاکم بودند 4 سال و اندی نزدیک به 5 سال تا 40 هجری قمری، عاشوراء چه سالی اتفاق افتاد؟ سال 61 هجری یعنی 21 سال بعد از شهادت امیر المؤمنین؛ پس این های که شما داری می گویی 15 تا 20 ساله تا 21 ساله هایش هم مال دوران امیر المؤمنین نبودند. پس اگر حلال زاده یا حرامزاده بودند ربطی به دوران امیر المؤمنین ندارد این هم یک نکته که شما تاریخ ها را هم بلد نیستی. چون می گویی 20 سال قبل این جا حاکم بوده پس این های که 17- 18 ساله هستند مال الان هستند.

 نکته بعد چه کسی گفته هر که زمان امیر المؤمنین زندگی می کرد اگر خطای کرده گناهش گردن امیر المؤمنین است؟ 4 سال و اندی نزدیک به 5 سال حضرت حاکم بود چند ماه درگیر جنگ جمل بوده، 18 ماه از این مدت درگیر جنگ صفین با معاویه بود بعدش جنگ نهروان بود امیر المؤمنین این همه درگیری ها و ... داشت. اگر یک نفر حرامزاده به دنیا آمد این را به گردن حکومت امیر المؤمنین می اندازی؟ یعنی اگر یک نفر خدای نا کرده عمل خلاف عفت در منزلی در جایی انجام می داد این نشان می دهد که حکومت امیر المؤمنین مشکل دارد؟ این چه استدلالی است؟ این چه نتیجه گیری است؟ چه آسمان و ریسمان را به هم بافتن و کنار هم قرار دادن است که شما بیایی الکی بگویی اگر این ها حرامزاده بودند هم مال دوران حکومت امیر المؤمنین بودند. خودت گفتی 15 تا 18 ساله تا 20 سال هم باشد مال دوران حکومت امیر المؤمنین نیست چون 21 سال بعد است این ها را حساب نکرده بود. بعد مگر امیر المؤمنین 40 سال حکومت کرد بگوییم در این دوران این قدر مردم پیشرفت کردند این قدر مردم دیندار شدند و چه شدند این مردم همان مردمی هستند که دوران حکومت خلفاء زندگی می کردند.  25 سال انحرافات در زندگی مردم به وجود آمده بود 25 سال مسیر را اشتباه رفته بودند، مگر در دوران امیر المیرالمؤمنین این ها همه تابع امیر المؤمنین بودند به عنوان ولایت امیر المؤمنین، به عنوان این که ایشان خلیفه بلافصل پیغمبر هستند نه بعد از پیغمبر حاکم شد و بعد این جا آمد 6 ماه در بصره و جنگ جمل رفت، از نزدیک 5 سال چقدرش امیر المؤمنین در جنگ بود؟ بعد آیا قرار بود امیر المؤمنین تا حاکم می شود دیگر هیچ حرامزاده ای به دنیا نیاید؟ همه اتفاقات تمام می شود؟ دیگر شیطان کسی را فریب نمی دهد؟ دیگر افراد دنبال هوای نفس خودشان نمی روند؟ بله اگر جایی مشهود بود محاکمه شدند و حد خوردند، جرم مشهودی دوران امیر المؤمنین اتفاق افتاد.

 لذا این که می خواهی این افراد را برای دوران امیر المؤمنین ببری چرا نمی گویی این ها همان آدم های هستند که پدران شان دوران خلفا بودند و به امیر المؤمنین پشت کردند. پدرشان دوران خلفاء بودند و اتفاقات دیگر را رقم زدند چرا دوران امیر المؤمنین می گویی؟ سن 20- 21 سال به دوران امیر المؤمنین نمی خورد. آن های که به دوران امیر المؤمنین می خورد چه ربطی دارد یعنی دوران امیر المؤمنین هیچ کس، هیچ گناهی مرتکب نشود؟ یعنی حضرت می توانند تمام خانه ها را کنترل بکنند که هیچ کسی، هیچ گناهی مرتکب نشود همه بر شرایط اسلامی دارند زندگی می کنند. یک حکومتی که با این همه مشکل رو برو بود از روز اولی که در مدینه در خانه امیر المؤمنین ریختند و خلافت ظاهری حضرت برقرار شد امیر المؤمنین چقدر اتفاقات داشت؟ چقدر کار شکنی ها در مقابل امیر المؤمنین کردند؟

آقای آقامیری ذهن مخاطبت را خراب نکن و به هم نریز از عموم بچه ها شیعه ها بروی سوال بکنی بچه شیعه ها نمی گویند همه آن های که مقابل سید الشهداء بودند حرامزاده بودند و فلان بودند این ها فرمانده، مافوق، زیر دست، سرباز عادی و سیاه لشکری داشتند آدم ها با همدیگر متفاوت بودند و سید الشهداء (علیه السلام) وقتی می خواهد کسی مثل ابن زیاد و امثال ابن زیاد با مواجهه کند این ها را با این عبارات که این ها در تولد دارند. ولی اگر می خواهد با عموم لشکریان جریان مقابل صحبت بکند این ها منحرف هستند ولی این ها «مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ»؛ دل های این ها پر از حرام شده حرامخوار شده اند، ممکن است یک حرامخوار یک اشتباه و کاری انجام بدهد ولی به معنای این نیست هر کسی اشتباهی انجام می دهد حتماً حرامزاده است دارد این خطا را انجام می دهد.

یعنی داخل لشکر صفین مقابل امیر المؤمنین آمدند همه این ها حرامزاده هستند کسی همچنین ادعایی نکرده بود که شما بخواهی رد کنی وقتی بخواهی رد کنی یک جوری رد می کنی باز دو مرتبه به سمت حکومت امیر المؤمنین بخواهی حمله بکنی و مقابله با حکومت امیر المؤمنین بکنی. اصلاً با این لحن، صحبت کردن بعد هم این که مخاطب را شما

«‌یَا لَیتَنَا کُنا مَعَک فَنَفُوزَ فَوزا عَظیماً»

چرا اهل بیت این را گفتند؟ یعنی شما مخاطب را داری تحقیر می کنی؛ بیچاره تو می گویی من اگر روز عاشوراء بودم چه و چه می کردم برو بابا تو هم بودی مثل عمر سعد بودی قبلاً هم اگر یادتان باشد کلیپ شبیه به این پخش کردیم که ایشان آن جا همین طور می گفت اگر تو آن جا بودی تو هم راحت از این ها امامت را ... یک جا دو جا تو مدام مخاطبت را داری تحقیر می کنی می گویی تو هم بودی همین بود فکر نکن اگر فلان نه آن ها حرامزاده بودند من حلال زاده هستم پس من می توانم از امام زمانم دفاع کنم نه تو هم آن جا بودی همین مدلی بودی.

این تحقیر مخاطب است شیعه امیر المؤمنین وقتی دارد زیارت عاشوراء می خواند وقتی دارد زیارت وارث می خواند وقتی دارد یک ادعیه می خواند دائماً امام معصوم به او گفتند که بگو «‌یَا لَیتَنَا کُنا مَعَک» ای کاش ما با شما بودیم از شما دفاع می کردیم

«إِنِّي‏ سِلْمٌ‏ لِمَنْ‏ سَالَمَكُمْ‏ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَة»

كامل الزيارات؛ نویسنده: ابن قولويه، جعفر بن محمد، ناشر: دار المرتضوية، محقق/ مصحح: امینی، عبدالحسین، ص176

یا:

«‌یَا لَیتَنَا کُنا مَعَک فَنَفُوزَ فَوزا عَظیماً»

ای کاش با شما بودیم و به فوز شهادت می رسیدیم همان لحظه به او بگوید برو بابا تو به فوز عظیمی می رسیدی اگر آن جا بودی خودت صد تا عمر سعد بودی چه اتفاقی می افتد چه حسی پیدا می کند؟ وقتی به این عبارت می رسد باید زمزمه بکند و رد بشود به محض این که بگوید آقای آقامیری آن چنان سرش حمله می کند می گوید بدبخت بینوا خودت دست شمر، خولی و عمر سعد را از پشت می بندی و فلان می کنی. خیلی جالب است آن جای که می خواهد آدم ها کارهای اشتباه هم انجام می دهند انجام بدهند دست شان باز باشد جهنم فلان و بَهمان است آن جا می گوید نه بابا خدا بخشنده است ول کن، مهم نیست آن جا شل می گیرد و این جا سخت می گیرد این جا که باید آسان بگیرد بگوید ان شاء الله تو هم بتوانی از اصحاب سید الشهداء باشی سخت می گیرد می گوید نه بابا عمراً تو بتوانی باشی تو آن جا باشی خودت عمر سعد هستی.

یعنی ببینید زدن ایمان به چه می گویند؟ اگر این زدن ایمان نیست از آن طرف اگر من می خواهم گناه کنم می گوید اشکال ندارد گناه بزرگ تر از تو هم گناه کردند خدا می بخشد بزرگ تر از تو را هم خدا بخشیده راحت باش این جا که می خواهم بگویم ای کاش من از اصحاب سید الشهداء بودم می گوید بدبخت بینوا تو و اصحاب سید الشهداء بودن؟ تو عمر سعد هستی، تو دست صد تا عمر سعد را از پشت می بندی، یا لیتنا کنا معک کیلو چنده؟ این مدلی حرف می زند اگر این تضعیف ایمان و مؤمنین نیست پس چه است؟ چرا دقیقاً آقای آقامیری برعکس عمل می کند؟ این جا که باید بگوید آفرین تلاش ات را بکن تا از اصحاب سید الشهداء بشوی یا لیتنا کنا معک بگو در حزب سید الشهداء برو و در مقابل دشمنان سید الشهداء بایست آفرین تو می توانی و موفق می شوی. این جا بر عکسش می گوید می گوید بدبخت بینوا تو این کارها را نمی توانی بکنی آن جایی که باید بگوید یک گناه هم ممکن است تو را از آدمیت ساقط کند. خدا برای این گناه عذاب قرار داده جهنمی هم است همین یک گناه را هم انجام نده قبل از گناه ما باید به آدم ها بگوییم این گناه را انجام نده، اشتباه نکن، اگر گناه کردی این طوری است بعد از این که گناه کرد بر عکس می شود شیطان زور می زند بگوید بدبخت گناه کردی جایت تهِ جهنم است و فلان است تو دیگر آمرزیده نخواهی شد فلان نخواهی شد. حالا ما باید امیدواری به او بدهیم بر گرد، بر گرد، بر گرد خودت را اصلاح و درست کن، توبه کن خدا توبه ات را می بخشد

(إِنَّ اللَّهَ يغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا)

از رحمت خداوند نوميد نشويد که خدا همه گناهان را می ‌آمرزد.

سوره زمر (39): آیه 53

خدا همه گناه ها را می بخشد مدام دستش را بگیریم و این طرف بکشیم در حالی که دقیقاً آقای آقامیری بر عکس عمل می کند موقعی که می خواهی بروی گناه کنی مدل حرف هایش، مدل هُل دادن است برو بابا شمر هم باشی از جهنم بیرون می آیی فلان می شوی خدا همه را می بخشد اصلاً‌ جهنم را خاموش می کند. جهنم تعطیل می شود حالا که می گویم من می خواهم تلاش بکنم اصحاب امام حسین بشوم می گوید برو بابا بدبخت بینوا تو کجا و اصحاب امام حسین کجا؟ خودت یک پا عمر سعد هستی.

یعنی آقای آقامیری دقیقاً همه جا دارد معکوس می زند چرا این طوری معکوس بزنیم؟ چرا آنی که باید از گناه بترسد کاری می کند از گناه نترسد آنی که می خواهد از گناه توبه کند او را می ترسانی می گویی تو که این کاره نیستی نمی دانم چه بگویم؟ توجه ندارد؟ متوجه نمی شود؟ این می خواهد ادای علمایی را در بیاورد که شب قدر می گویند هر چه گناه کردی بر گرد خدا تو را می آمرزد خدا کمکت می کند خدا دستت را می گیرد. وقتی مؤمن بر می گردد خدا از برگشتنش خوشحال می شود می خواهد ادای این ها را در بیاورد این ها را بگوید بر عکس می گوید، موقعی که فرد می خواهد کاری انجام بدهد تا به او عذاب می گویی می گوید عذاب چه است؟ کلاً‌ عذاب را منکر می شود چرا عذاب را منکر می شوی؟ چرا جهنم را منکر می شوی؟ این ها مال قبل از گناه است بعد از گناه بله خدا آمرزنده است. تو توبه نصوح بکن خدای متعال تو را ببخشد آیه توبه خیلی جالب است می گوید

(إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يتُوبُونَ مِنْ قَرِيبٍ)

پذيرش توبه از سوی خدا، تنها برای کسانی است که کار بدی را از روی جهالت انجام می ‌دهند.

سوره نساء (4): آیه 17

توبه برای چه کسی است؟ برای کسی است که (يعْمَلُونَ السُّوءَ) یک کار بد از روی جهل انجام می دهد اما توبه برای کسی نیست که یعلمون السیئات، یک عالمه گناه انجام می دهد بعد گردن کلفتی هم کرده گفته دوست دارم گناه کنم دوست دارم این کارها را بکنم الان مثلاً‌ توقع دارد خدا بگوید شتر دیدی ندیدی هر کاری کردی. مال مردم را ضایع کردی مال مردم را جبران کن عقیده مردم را خراب کردی برو عقیده مردم را درست کن. بله حق الله باشد توبه ات هم واقعی باشد نه این که مثلاً گفتی 20 سال هر گناهی می کنم آخر 20 سال توبه می کنم بر فرض که خدا این فرصت را به تو بدهد که بعد از 20 سال الهی العفو بگویی. این الهی العفو ات شکل این است که 20 سال دورهایم را زدم حالا آمدم این که توبه واقعی نیست. توبه واقعی یعنی الان حالم از 20 سال گذشته ام به هم می خورد الان از 20 سال گذشته بیزار هستم که آن گناه را انجام می دادم. نه این که الان خوش خوشانم است چون می دانم سنم دارد بالا می رود می خواهم یک توبه ای بکنم آن ها را پاک بکنم معمولاً هم این اتفاق نمی افتد اگر کسی هم با این مدل، نیت داشت کارش خیلی سخت می شود.

مجری:

فکر می کنم ایشان خوب می فهمند و می دانند چه دارند می گویند؟ مسیری که انتخاب کرده معلوم است کاملاً برای خودش مشخص است باز منِ حقیر به عنوان مجری روی حرفم هستم من هم مثل یک بیننده و مثل کسی که در این جامعه دارد زندگی می کند و منبرهای ایشان را هم دیدم در این برنامه کلیپ های که ایشان صحبت کرد را داریم می بینیم. عقیده من این است ایشان دنبال فالوور است غیر از این هم نیست مگر می شود کسی یک مدت طولانی درس و مذهب تشیع را کامل بداند و بفهمد و آخرش گمراه بشود، همچنین چیزی را اصلاً در مذهب تشیع ندیدیم و نخواهیم داشت. استاد چقدر زیبا بیان می کنند حرف های که الان ایشان دارد می زند با حرف های هفته قبلش خیلی متفاوت است خودش هم متوجه نیست چه دارد می گوید. اگر کلیپ ها را کنار هم بگذارد تازه متوجه می شود این جا را اشتباه کردم کاش این حرف را نمی زدم.

از آقای آقامیری درخواست می کنم حداقل نسنجیده حرف نزند فکر کند و بفهمند چه می خواهد بگوید که همچنین برنامه ای مثل برنامه عصر ایمان در شبکه ولی عصر رسوایش نکند و یا امثال این آقایان که درواقع رسوا نشوند بیرویم کلیپ بعدی را از آقای آقامیری ببینیم.

کلیپ شبهه ای دوم از آقای سید حسن اقا میری

بعد یک موجوداتی به اسم ملائکه هستند یعنی یک موجود هستند سر دارند، بال دارند نمی دانم چه است؟ چون فقط تنها ذهنیتی که از ملائکه دارند چون ندیدند نقاشی های مینیاتوری در ذهن شان است یک موجودی است بال دارد یکی شان خیلی خوب است به او جبرائیل می گویند، در یک مکانی در آسمان است آسمان همین فیزیکی که می بینید یک چیز دیگر هم دارد. خدا به او می گوید جبرائیل برو روی زمین یعنی یک جایی است جرائیل روی زمین می آید می گوید برو به فلانی این را بگو. این حرف ها اگر این قدر بچه گانه است که من دارم می گویم که البته وقتی این طوری تعریف می کنی یک ذره به آن فکر می کنی می بینی خیلی حرف بچه گانه ای است. ولی آدم بزرگ ها می توانند حرف های بچه گانه بزنند وقتی فکر نمی کنند به حرف های که می زنند همین می شود. مثلاً آسمانی که می بینید آسمان اول می شود بعد از آن یک آسمانی است که آسمان دوم می شود و هر چه شما مقدس می دانید از آن ها بپرسید چه است نمی توانند توضیح بدهند چه است؟ می گویند یک آسمانی بعد از این آسمان است و هفت طبقه برایش قائل هستند که هفت تا آسمان داریم این آسمان ها مثل همین آسمانی است که دارید می بینید بعد می گوید آسمان دنیا، آسمان اول است در برابر آسمان دوم مثل انگشتر در یک دشت بی نهایت است. بعد شما هر چه این آسمان ها است را رد می کنی تا به عرش میرسی، مفهوم این حرف ها این است که خدا یک جسمی است که در یک نقطه ای قرار دارد و شما یک سِیر فیزیکی می کنی و به آن نزدیک تر می شوی این حرف ها خیلی غیر منطقی است. ولی چون همه گفتند اگر یک کسی هم بگوید غیر منطقی است می گویند این چه دارد می گوید؟ باز دوباره شروع کرد.

مجری شبکه ولایت:

متوجه نشدم از این که ایشان حرف های بچه گانه می گوید منظور و خطاب ایشان به چه کسی است؟ یعنی این حرف ها را ما درست کردیم به فرض این حرف ها را مثل داستان شنیدیم این از روایات، احادیث و آیات الهی به ما رسیده ماندم آقای آقامیری به چه جرأتی تمام مبانی دین و اصل دین را دارند زیر سوال می برند.

استاد عباسی:

آقای آقامیری متأسفانه همان طور که در کلیپ قبلی بود می گوید این ها، روایات این ها، مطالب این ها کأنه ما یک مذهب و دین دیگری هستیم و آقای آقامیری یک دین دیگر است می گوید این ها ملائکه را ندیدند. در روایاتی که دارند یک چیزی دیدند می گویند موجود هستند ما می گوییم آقای آقامیری شما برای ما توضیح بده ملائکه چطوری هستند؟ ما ندیدیم اگر آیه 124 سوره آل عمران می فرماید:

(إِذْ تَقُولُ لِلْمُؤْمِنِينَ أَلَنْ يكْفِيكُمْ أَنْ يمِدَّكُمْ رَبُّكُمْ بِثَلَاثَةِ آلَافٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ مُنْزَلِينَ)

در آن هنگام که تو به مؤمنان می ‌گفتنی: «آيا کافی نيست که پروردگارتان، شما را به سه هزار نفر از فرشتگان، که از آسمان فرود می ‌آيند، ياری کند؟!»

سوره آل عمران (3): آیه 124

آن گاه که به مؤمنان می گفتی آیا شما را بس نیست که پروردگارتان شما را با سه هزار فرشته فرود آمده یاری کند بعد فرمودید:

(بَلَى إِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا وَيأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هَذَا يمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلَافٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ مُسَوِّمِينَ)

آری، (امروز هم) اگر استقامت و تقوا پيشه کنيد، و دشمن به همين زودی به سراغ شما بيايد، خداوند شما را به پنج هراز نفر از فرشتگان، که نشانه ‌هايی با خود دارند، مدد خواهد داد!

سوره آل عمران (3): آیه 125

اگر صبر کنید و پرهیزگاری کنید با همین جوش و خروش بر شما بتازند همان گاه پروردگارتان شما را با 5 هزار فرشته های نشان دار، مارک دار، برند، ویژه، خاص یاری خواهد کرد. آقای آقامیری بگو این آیات قرآن را چه معنا کنیم؟ ملائکه وجود خارجی دارند؟ ملائکه موجود هستند یا نه؟ ایشان می گوید موجود هستند یعنی سر، دست و بال دارند شکل مینیاتور هستند. ما شکلش را نمی دانیم خدای متعال می گوید ملائکه وجود دارد منتها این وجود آیا وجود مادی شکل انسان است؟ خیلی ها می گویند نه این طوری نیست یک وجود دیگری است وجود لطیف مثالی است این ها بحث های علمی است الان من به شما بگویم وجود لطیف مثالی چه است فلان چه است؟ باز شما می گویی مثل آن بحثی که به شما گفتند بیا مناظره بکن گفتی من می خواهم بحث های رجالی کنند الان هم دوباره می گویی این ها می خواهند بحث های عقلی، فلسفی و کلامی بکنند!

این ملائکه ای که خدای متعال به آن ها امر کرد شما به حضرت آدم سجده بکنید این ملائکه چه شکلی بودند؟ شما بگو چه شکلی بودند؟ ما نمی گوییم چه کسی گفت همه این ها بال دارند و بال می زنند فلان و بَهان ما می گوییم اصل وجود این ها قطعی است. در مورد مدل وجودشان، علماء بحث کردند بر اساس آیات، روایات و عقل مبانی و مبادی که در دین وجود دارد بررسی کردند. شما چرا همه این ها را یک وری می چینی می گویی اینی که گفتند این مدلی است. ملائکه را این ها می گویند شکل مینیاتوری است و فلان است بعد در بالا یک مکانی دارد خدا به جرئیل می گوید این خبر را به حضرت رسول برسان چه کسی گفت خدا در یک جای مکان داری به جبرئیل گفت، القاء بر جبرئیل است جبرئیل آن پیغام القاء شده از جانب خدای متعال را می آورد که خدا می توانست این را به درخت القاء بکند در درخت صوت ایجاد بکند مثل صحبت با حضرت موسی در این جا به این شکل انجام داد وقتی عزرائیل از جانب خدای متعال قرار است

(قُلْ يتَوَفَّاكُمْ مَلَكُ الْمَوْتِ الَّذِي وُكِّلَ بِكُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ تُرْجَعُونَ)

بگو: «فرشته مرگ که بر شما مأمور شده، (روح) شما را می ‌گيرد؛ سپس شما را به سوی پروردگارتان باز می ‌گردانند.»

سوره سجده (32): آیه 11

بگو می گیرد جان شما را ملک الموتی که وکیل قرار داده شده است الان عزرائیل وکیل قرار داده شده است برای این که از افراد قبض روح بکند برای هر یک نفری که مأمور می شود مثلاً در آسمان هفتم در عرش الهی می رود و بعد پایین می آید؟ کسی همچنین حرفی زد؟ اصلاً این حرف ها نیست نمی دانم ایشان چرا می خواهد با یک چیزهایی که هیچ گیری در آن وجود ندارد. بله گیر علمی است می خواهیم بنشینیم صحبت بکنیم اشکال ندارد. ولی این ها را بگویی چون گفته شده است ملائکه وجود دارد پس باید سر، بال، دست و پا داشته باشند تا بشود وجود داشته باشد. اگر وجود دارند ولی این مدلی نیستند پس وجود ندارند؟ شما می خواهی بگویی وجود ندارند؟ یا می خواهی بگویی وجود دارند ولی یک شکل دیگر است خیلی خب بگو چه شکلی هستند ما استفاده کنیم.

ما هم نمی گوییم این شکلی هستند ما می گوییم یک بدن عنصری مثالی لطیفی دارند جسم مادی مثل ما ندارند. البته در یک جایی به شکل جسم مادی آمده اند کجا؟ آن جای که در قوم لوط آمدند. دو ملک در خانه حضرت لوط آمدند گفتند نگران نباش این ها نمی توانند سمت ما بیایند حضرت لوط به قومش گفت

(هَؤُلَاءِ بَنَاتِي هُنَّ أَطْهَرُ لَكُمْ)

اين ها دختران منند؛ برای شما پاکيزه‌ ترند!

سوره هود (11): آیه 78

با دختران من ازدواج کنید گفتند نه ما این دو تا میهمان تو را می خواهیم پس امکان این که فرشته در قالب جسمانی در ظاهری که رؤیت شود بیاید وجود دارد مثلاً در قالب دو تا مرد آمدند در کنار حضرت لوط قرار گرفتند. پس یک جایی همین ملائکه، تبدیل به این شدند این نسبت به ملائکه، اصلاً ایمان به ملائکه در آیه آخر سوره بقره جزء ایمان های ضروری دین ما مقرر شده. آیه کریمه ای که در مساجد مستحب است بعد از نماز عشاء بخوانند

(آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيهِ مِنْ رَبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ)

پيامبر، به آن چه از سوی پروردگارش بر او نازل شده، ايمان آورده است. (و او، به تمام سخنان خود، کاملا مؤمن می ‌باشد.) و همه مؤمنان (نيز)، به خدا و فرشتگان او و کتاب ها و فرستادگانش، ايمان آورده ‌اند.

سوره بقره (2): آیه 285

مؤمنین ایمان می آورند به خدا، به ملائکه، به کتب آسمانی، به رسل و انبیاء یعنی جزء وظایف ما در ایمان آوردن است پیچ و مهره چه است داری شُل می کنی آقای آقامیری که ملائکه ای که این ها فکر می کنند این ها چه کسانی هستند؟ مثلاً ما آمدیم یک آیات قرآنی درست کردیم می گوییم این ملائکه است آیات قرآن از جانب خدای متعال است. یک چیزی به نام ملائکه وجود دارند یا این که ملائکه باید جسم مادی و فلان باشند که ما هم می گوییم نیست یا باید یک جسم لطیف و فلانی داشته باشند یا وجود داشته باشند ولی یک جور دیگر شما بگو چطوری؟ اصل وجودشان را نمی توانی انکار بکنی چون وجودشان نباید وجود مادی باشد سر و بال و فلان داشته باشند یک وجود ندارند یا یک وجود دیگر دارند؟ شما بگو آن وجود چه شکلی است؟ ما هم از شما بپذیریم. از ملائکه گروهی حاملان عرش هستند گروهی مدبرات امر هستند

(فَالْمُدَبِّرَاتِ أَمْرًا)

و آن ها که امور را تدبير می ‌کنند!

سوره نازعات (79): آیه 5

که این گروهی از ملائکه هستند گروهی فرشتگان قابض ارواح هستند (قُلْ يتَوَفَّاكُمْ مَلَكُ الْمَوْتِ الَّذِي وُكِّلَ بِكُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ تُرْجَعُونَ) که عرض کردیم گروهی، گروه مراقبان اعمال بشر هستند این ها چیزهای است که فقط در قرآن آمده گروهی حافظان انسان از خطرات و حوادث هستند آیه قرآن داریم. گروهی مأمور عذاب و مجازات اقوام سرکش هستند. گروهی امدادگران الهی نسبت به مؤمنان در جنگ هستند که آیه اش را خواندیم در سوره آل عمران که 5 هزار ملک نشان دار و آرام دار هستند.

آقای آقامیری به ما بگوید این ها چه شکلی هستند ما نمی فهمیم و نمی دانیم این ها چه شکلی هستند؟ ایشان که می داند به ما بگوید ایشان همه اش دارد سوال می کند ما هم سوال می کنیم شمایی که بالای منبر می نشینی از ب بسم الله از مخاطبی که معلوماتش پایین تر است مدام سوال می کنی بعد هم می گویی این ها این طوری می گویند این ها اشتباه می کنند. شما درستش را توضیح بده که این ها چه شکلی هستند؟

مجری:

من فکر می کنم منکر ملائکه هم بشوند

استاد عباسی:

ویژگی های جبرئیل و میکائیل در قرآن آمده که این ویژگی ها را دارند شما می گویی از یک جایی باید این خبر یا مطلب به حضرت جبرائیل داده بشود تا جبرائیل به پیامبر بگوید شما می گویی ما این مدلی توضیح می دهیم. البته ما این مدلی توضیح نمی دهیم هر که توضیح می دهد شما می گویی این مدلی، این ها توضیح می دهند یعنی شیعه، علمای شیعه و مسلمان ها این طوری توضیح می دهند. شما بگو این ها اشتباه است بیا روش درست القاء وحی به جبرائیل از جبرائیل به پیامبر را توضیح بده بگو چطوری از جانب خدا به جبرائیل می رسد از جبرائیل به پیامبر می رسد؟ این که قطعی است یا این را هم قبول نداری؟ اگر این را قبول داری بگو چه شکلی این اتفاق می افتد؟ ما هم استفاده بکنیم واضح تر از این نمی دانم چه باید بیان بکنم ایشان بتواند با ما همراه و همدل بشود و دست از این مدل صحبت کردن بر دارد.

بعد جالب است ایشان سراغ بحث آسمان می رود می گوید این ها می گویند هفت تا آسمان داریم، این هفت تا آسمان یکی بعد از دیگری است این آسمانی که ما می بینیم آسمان دنیا است. هفت تا آسمان داریم نص آیه قرآن است. سوره ملک آیه 3

(الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا مَا تَرَى فِي خَلْقِ الرَّحْمَنِ مِنْ تَفَاوُتٍ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرَى مِنْ فُطُورٍ)

همان کسی که هفت آسمان را بر فراز يکديگر آفريد؛ در آفرينش خداوند رحمان هيچ تضاد و عيبی نمی ‌بيني! بار ديگر نگاه کن، آيا هيچ شکاف و خللی مشاهده می ‌کني؟!

سوره ملک (67): آیه 3

این آیه، آیه قرآن است (سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا) خدا هفت آسمان آفریده است ما هفت آسمان را بد توضیح می دهیم شما درست توضیح بده نگو این چه است که این ها هفت آسمان می گویند؟ آسمان اولش این است و آسمان دومش این است. همه چیز را شما این مدلی با ابهام بیان می کنی. آن خدایی که هفت آسمان بلند را به طبقاتی منظم بیافرید و هیچ در نظم خلقت خدای رحمان بی نظمی و نقصان نخواهی یافت بارها به دیده عقل بنگر تا هیچ نقص و خلل هرگز در آن نتوانی یافت.

ببینید این هفت آسمانی که ایشان می گوید و بعد می گوید که این ها با نظم خاصی آفریده شده و در آیه دیگری مفصل این قصه بحث می شود هر یک از این نجوم (سیارات) همه در مدار خودشان می چرخند و هستند و الان از نظر علمی ثابت شده جالب است این مدار هم مدار دایره نیست حالت بیضی مانند است. اگر ذره ای انحراف در این اتفاق بیافتد همه عوالم به هم می خورد. شما یک منظومه داری به نام منظومه شمسی یک تعداد سیاره دارد یک تعداد ستاره دارد خورشید همراه با سیارات که اسمش منظومه شمسی است.

منظومه های داریم کنار هم قرار می گیرد کهکشان راه شیری می شود همه سیارات در منظومه ها در حال چرخش هستند، یعنی یک مداری دارند. بعد چند تا منظومه در کنار هم قرار می گیرد کهکشان می شود. ما یکی از منظومه های کهکشان راه شیری هستیم کهکشان راه شیری یکی از کهکشان های این عالم است. همه این ها دارند می چرخند هیچ کدام از مدار خارج نمی شوند هیچ کدام که برخورد و تصادم با دیگری ندارند. یک جایی از یک سیاره ای، یک بخشی جدا بشود از این مدار خارج بشود به آن شهاب سنگ می گویند که با یک فاصله زیادی است ولی خود سیاره اگر جدا بشود اگر تغییر کند اگر از مدار خارج بشود این آیه قرآن در رابطه با آسمان ها است.

می گوید این های که ما می بینیم این ها می گویند آسمان دنیا است هر چه دیده می شود آسمان دوم بعد از این آسمان است و آسمان دوم بزرگ تر از این است این متن روایات ما است. روایاتی که توضیح دادند آیاتی که ذیل این آمده بیانگر این است هر چه ما می بینیم هنوز آسمان اول است آنی که قابل رؤیت ما است با هواپیما بالا می رویم کوه ها و ... می بینیم این آسمان اول است. این که ویژگی های این چه است بله شما می توانی بگویی ما از این ویژگی ها مبهوت می شویم تحیر پیدا می کنیم ویژگی هایش چه است؟ خدای متعال در قرآن می فرماید هفت آسمان آفریدم آنی که ما به آن دسترسی داریم همین مقداری است که داریم می بینیم آنی که به آن دسترسی داریم چهار تا سیاره دیگر در منظومه شمسی است. آنی که با سختی زیاد با تلسکوپ و فلان رصد می کنند.

از نظر علمی می گویند بعضی ستاره های که شما در آسمان می بینید این ستاره صدها و هزاران سال قبل از بین رفته است پس چرا شما دارید ستاره می بینید؟ می گوید به خاطر این که نورش الان به ما رسیده ما این ستاره را داریم می بینیم ولی خود ستاره از بین رفته است. واقعاً‌ درک این سخت است و آدم مبهوت می شود شما بگو از قدرت خدا مبهوت می شویم خدا چه آفریده است؟ می توانیم به پایان علم برسیم؟ کسی از بشر می تواند این ادعا را بکند؟ اگر یک روزی 100 سال قبل، 150 سال قبل می گفتند غیر از ماه، خورشید، زحل و چند تا سیاره و فلان چیز دیگری در عالم است عمده مردم عالم تصوری نداشتند از این که غیر از آن های که داریم می بینیم چیز دیگری هم باشد.

الان می گویند غیر از این منظومه، منظومه های دیگری وجود دارد بعد همه ما منظومه ها در کهکشان راه شیری هستیم، غیر از کهکشان راه شیری باز هم کهکشان های دیگر وجود دارد. اگر این همه چیزهای دیگر وجود دارد یک روزی همه این ها برای ما افسانه و غیر قابل باور بود الان برای ما قابل باور شده به خاطر این که علم دارد به ما نشان می دهد می گوید ببین خارج از این منظومه، منظومه های دیگر وجود دارد. مثلاً‌ در غیر کهکشان راه شیری این قدر میلیون سال نوری با سرعت نور اگر بروی یک میلیون سال باید برویم تا به آن کهکشان، سیاره یا ستاره برسیم وجود دارد. این ها را این مدلی بگو چرا به حالت انکار می گویی؟ بگو تحیّر، قدرت خدای متعال و آیه که 1400 سال پیش خدا بر پیغمبرش فرستاده ما هفت آسمان داریم امروز دارند می گویند بله لایه های در عالم است که بیشتر است.

مجری:

استاد عزیز خیلی زیبا بیان کردند و فرمودند از روایات این مطلب به ما رسیده و شما جناب آقای سید حسن آقامیری اگر شما قبول نداری و شما جور دیگری می خواهی قرآن را تفسیر بکنی ما می خواهیم ببینیم و بشنویم و پای برنامه شما باشیم ببینیم تفسیر شما از قرآن چه است؟ و دیدتان از روایات اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) به چه صورت است؟ شما بگو ما بشنویم. من به عنوان مجری می خواهم ببینم نظر شما چه است؟ گیر می دهی می گویی این درست نیست آن اشتباه است به تمسخر می گیری حالا شما بگو ما پای منبر نشستیم شما بگو چطوری است. جناب آقای شیخی از حسن آباد سلام عرض می کنم

بیننده آقای شیخی از حسن آباد:

سلام علیکم اول یک جواب کوتاهی به آقای حسن آقامیری بگویم یک روایتی در هیئت مان شنیدیم پیامبر فرمود من ما بین دو تا جاهلیت مبعوث شدم یکی جاهلیت قبل از خودم و دیگری بعد که آینده می شود. این یک نوعی از جاهلیت است که بعضی چیزها را به خورد مردم می دهند. مردم باید هوشیار باشند یک مثلی هست آدم انگشتش را در یک سوراخی نمیره نباید کله اش را فرو کند. مغز ما در این موارد محدود است آدم باید یک چیزهای به مستمع بگوید مستمع معلومات داشته باشد یک جوانی آن جا می نشیند از ملائکه می گوید این ها معلومات ندارند شما به کلاس پنجمی در سطح دیپلم بگویی هنگ می کند معلومات ندارد. این ها از نقطه ضعف های جوان ها استفاده می کنند. اما سوال من در مورد حدیث کساء‌ است البته استاد ما یک سوالی در این مورد مطرح کردند می خواستم بدانم جوابش آنی که من می گویم هست یا نه اشتباه می کنم؟ سند این روایت صحیح و متواتر است این که حضرت زهرا (سلام الله علیه) نقل قول نیست خودش این ها را می فرماید؟

استاد عباسی:

بله حدیث قدسی است.

اقای شیخی:

سوال من این جا است حالا همه اهل بیت تحت کساء جمع می شوند پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) دعا می کند می گوید «فقال الله»، یعنی حضرت زهرا «فقال الله» می گوید از جانب پدرش نمی گوید پدرم می گوید خدا این طوری می گوید. یعنی صحبت کردن خدای تبارک وتعالی با جناب جبرائیل و ملائکه این ها را مستقیماً حضرت زهرا می بیند درست است یا نه من اشتباه متوجه شدم سوالم این بود.

مجری:

متشکرم. آقای بهادری از کرج سلام عرض می کنم

بیننده آقای بهادری از کرج:

سلام عرض می کنم جناب آقای عباسی من دیر شبکه را باز کردم دیدم بحث آقای آقامیری است دور از محضر بینندگان عزیز با عذرخواهی تمام از بینندگان عزیز یک بنده خدایی به یک دهاتی رفت و در یک چشمه ادرار کرد که اسم در کند. حکایت کار آقای آقامیری است روایت صحیح از خانم عایشه داریم رسول مکرم اسلام فرمودند شاخه ای از شجره ما که همان شاخه بنی هاشم هستند «محدث الملائکه» هستند. یعنی ملائکه در گوش آن ها زمزمه های دارد مثل حضرت زهرا، علی ابن ابیطالب و دوازده امام معصومین ما در قرآن سوره آل عمران آیه 42 آمده

(وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يا مَرْيمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ)

و (به ياد آوريد) هنگامی را که فرشتگان گفتند: «ای مريم! خدا تو را برگزيده و پاک ساخته؛ و بر تمام زنان جهان، برتری داده است

سوره آل عمران (3): آیه 42

یاد کن آن فرشتگانی را که گفتند ای مریم همانا خداوند تو را بر گزید و پاکیزه گردانید بر زنان جهانیان برتری بخشید ایشان مگر به این آیه ها توجه ندارد؟ مگر در سوره تحریم که خداوند دو تا از همسران پیغمبر را توبیخ کرد مگر نگفت خداوند به این دو زن می گوید اگر از توطئه و نفاق بر علیه رسولم دست بر نداریم خداوند نگهبان اوست و جبرئیل امین و مردان صالح، مراد از مردان صالح علی ابن ابیطالب و فرشتگان است. فرشتگان حق چه کسانی هستند؟ به جز ملائکه هستند من نمی دانم ایشان چطوری این مسائل را دارد تفسیر می کند؟ ممنون و سپاسگزارم.

مجری:

خیلی متشکرم تماس بعدی آقای احمدی از اراک سلام علیکم

بیننده آقای احمدی از اراک:

سلام علیکم، عذر می خواهم سوالم را مستقیم می پرسم شبکه ولی عصر و این همه هزینه های زیادی که انجام می شود پرداختن به صحبت های این بنده خدایی که خودتان سابقه اش را می دانید و با آن مسائلی که دارد و بزرگ کردن این بنده خدا آیا ارزشش را دارد به جای این که به مسائل دیگری بپردازیم این بنده خدا را سراسری بزرگش بکنیم فکر می کنید مناسبت دارد و صحیح است ما این کار را انجام بدهیم؟

مجری:

خیلی متشکرم آقای احمدی عزیز، استاد در خدمت تان هستم با تماس آقای شیخی

استاد عباسی:

جناب آقای شیخی در رابطه با حدیث کساء سوال کردند حدیث کساء در مفاتیح الجنان آمده در مفاتیح الجنان از مرحوم شیخ عباس قمی از جاهای مختلفی سندش را نقل کرده است و متفق است. در بحار الأنوار علامه مجلسی این روایت آمده. شیخ عباس قمی یکی از سندهای که دارد از منتخب طُریحی است و منابع دیگری که آورده.

اما سوال ایشان در رابطه با جایی بود که از جانب خدای متعال آمده باشد خدای متعال فرموده باشند کسانی که این را می خوانند به عزت و جلالم قسم این طور و این طور این کار را انجام می دهم و چطور حضرت زهرا (سلام الله علیها) این را مستقیماً از خدای متعال نقل بکنند. نکته ای که وجود دارد شاید ایشان توجه به این بحث نداشتند در داخل حدیث کساء یک جایی است تا جایی که از نقل آمدن امیر المؤمنین، پیامبر، امام مجتبی و سید الشهداء (علیه السلام) داخل کساء است این از حضرت زهرا (سلام الله علیها) است. از یک جایی به بعد دارد حضرت زهرا از آقا رسول الله نقل می کند آن جایی است که فرمودند:

«اَخَذَ اَبی رَسُولُ اللَّهِ بِطَرَفَی الْکساَّءِ وَاَوْمَئَ بِیدِهِ الْیمْنی اِلَی السَّماَّءِ»

دو طرف کساء یمانی را گرفتند دست به آسمان بلند کردند که:

«وَقالَ اَللّهُمَّ اِنَّ هؤُلاَّءِ اَهْلُ بَیتی وَخاَّصَّتی وَحاَّمَّتی لَحْمُهُمْ لَحْمی وَدَمُهُمْ دَمی»

تا دعاهای که انجام دادند

«فَاجْعَلْ صَلَواتِک وَبَرَکاتِک وَرَحْمَتَک وَغُفْرانَک وَرِضْوانَک عَلَی وَعَلَیهِمْ وَاَذْهِبْ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَطَهِّرْهُمْ تَطْهیراً»

بعد این جا می فرمایند که:

«فَقالَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ یا مَلاَّئِکتی وَیا سُکانَ سَمواتی»

پس خدای متعال این را فرمودند؛ خدای متعال این را فرمودند هم می تواند ادامه کلام آقا رسول الله باشد وقتی حضرت این دعا کردند از جانب خدای متعال این مطلب آمد که من همه عالم را بر اساس محبت این ها:

«هؤُلاَّءِ الْخَمْسَةِ»

آفریدم. بعد جبرئیل امین می آیند مطرح می کنند و از حضرت اجازه می گیرند که بیایند و ششمین نفر باشند و ادامه مطلب آن جا که سلامی که دارد به پیامبر می رساند

«السَّلامُ عَلَیک یا رَسُولَ اللَّهِ الْعَلِی الاعْلی یقْرِئُک السَّلامَ وَیخُصُّک بِالتَّحِیةِ وَالاکرامِ»

یعنی جبرئیل دوباره با آقا رسول الله هم کلام شدند و گفتند

«وَیقُولُ لَک وَعِزَّتی وَجَلالی اِنّی ما خَلَقْتُ سَماَّءً مَبْنِیةً وَلا اَرْضاً مَدْحِیةً وَلا قَمَراً مُنیراً وَلا شَمْساً مُضَّیئَةً وَلا فَلَکاً یدُورُ وَلا بَحْراً یجْری وَلا فُلْکاً یسْری اِلاّ لاَجْلِکمْ وَمَحَبَّتِکمْ وَقَدْ اَذِنَ لی اَنْ اَدْخُلَ مَعَکمْ فَهَلْ تَاْذَنُ لی یا رَسُولَ اللَّهِ فَقالَ رَسُولُ اللَّهِ وَعَلَیک السَّلامُ ...»

تا:

 «في مَحَبَّةِ هؤُلاَّءِ الْخَمْسَةِ»

بنابراین، این مواردی که خدای متعال در حدیث کساء مطلبی را فرمودند مطلب اولش بعد از کلام پیامبر است که از کلام پیامبر می شود که پیامبر از جانب خدای متعال بیان می کنند. و مطلب دومش از قول جبرئیل امین است که جبرئیل امین دارند این مطلب را بیان می کنند بعد اجازه می گیرند و داخل می شوند در کنار اهل بیت (علیهم السلام) در ادامه دارد:

«فَقالَ عَلِی لآَبی یا رَسُولَ اللَّهِ اَخْبِرْنی»

 حضرت زهرا می فرمایند حضرت علی از پدرم آقا رسول الله سوال کردند که:

«ما لِجُلُوسِنا هذا تَحْتَ الْکساَّءِ مِنَ الْفَضْلِ عِنْدَ اللَّهِ »

به ما خبر بدهید که این جا چه فضیلتی دارد؟

 حضرت گفتند:

«فَقالَ النَّبِی وَالَّذی بَعَثَنی بِالْحَقِّ نَبِیاً وَاصْطَفانی بِالرِّسالَةِ نَجِیاً»

که این اتفاق می افتد بنابراین کلام از پیامبر، از خدای متعال است و یک بار جبرئیل از خدای متعال است این مرحله اول اما نکته بعدی این که اگر از حضرت زهرا (سلام الله علیها) باشد می تواند باز از نقل آقا رسول الله باشد که حضرت زهرا بیان کردند و در روایت شان آوردند می تواند ندای آسمانی باشد که در خانه شنیده شده باشد بعد پیامبر و حضرت زهرا هم شنیده باشند و بیان کرده باشند.

نکته بعد این که روایاتی داریم حضرت زهرا (سلام الله علیها) بعد از نبی مکرم، ملائکه نزد حضرت می آمدند جبرئیل نزد حضرت می آمد عرض کردیم مُحدِثه و مُحَدَثه که برای ایشان حدیث گفته می شود مطالبی که جبرئیل می گفتند و امیر المؤمنین می نوشتند که مصحف فاطمه (سلام الله علیها) شد. از طرف حضرت بیان مطالب برای جبرئیل و ملائکه اتفاق افتاد شاید از طرف حضرت زهرا (سلام الله علیها). بنابراین هیچ اشکالی به این ماجرا وارد نیست یا پیامبر و جبرئیل دارند از جانب خدای متعال بیان می کنند یا حضرت زهرا (سلام الله علیها) از پیامبر شنیده که خدای متعال این گونه فرمودند در همان ماجرا یا حضرت زهرا دارند آن چیزی که بر پیامبر وارد می شود خودشان مستقیماً می شنوند و نقل می کنند. یا مستقیماً این مطلب بر حضرت زهرا بیان شده امکان گفتگوی جبرئیل با حضرت زهرا (سلام الله علیه) وجود دارد مانعی هم ندارد. وحی اسمش وقتی وحی است به معنای رسالی که ادعای پیامبری وجود داشته باشد اما این وحی رسالی نیست وحی غیر رسالی است گفتگویی که جبرئیل با حضرت زهرا (سلام الله علیها) انجام دادند.

مجری:

آقای بهادری از کرج یک روایت ها و آیاتی را در این برنامه بیان کردند

استاد عباسی:

در رابطه با جایگاه ملائکه بود ایشان از یک جایی از بحث به برنامه رسیده بودند که ما داشتیم بحث ملائکه را مطرح می کردیم و این که آقای آقامیری با یک حالتی گفت این ها می گویند موجود هستند پس دست و فلان دارند نجواها و گفتگوهای ملائکه، ملائکه ای که با حضرت مریم گفتگو کردند و به حضرت مریم نزدیک شدند ملائکه ای که حامی پیامبر هستند

(إِنْ تَتُوبَا إِلَى اللَّهِ فَقَدْ صَغَتْ قُلُوبُكُمَا وَإِنْ تَظَاهَرَا عَلَيهِ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَجِبْرِيلُ وَصَالِحُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمَلَائِكَةُ بَعْدَ ذَلِكَ ظَهِيرٌ)

اگر شما (همسران پيامبر) از کار خود توبه کنيد (به نفع شماست، زيرا) دلهايتان از حق منحرف گشته؛ و اگر بر ضد او دست به دست هم دهيد، (کاري از پيش نخواهيد برد) زيرا خداوند ياور اوست و همچنين جبرئيل و مؤمنان صالح، و فرشتگان بعد از آنان پشتيبان اويند.

سوره تحريم (66): آیه 4

هم جبرئیل می آید هم صالح المؤمنین که امیر المؤمنین است یعنی این ها کارایی در این عالم دارند ورود، خروج و حضور در این عالم دارند خیلی هم طبیعی است این هم نسبت به کلام ایشان. نسبت به جناب آقای احمدی ما وظیفه خودمان می دانیم اگر جایی انحرافی رخ می دهد که این انحراف اثر گذار است اگر متأسفانه یک عده از قشر جوان مان دارند دین شان را از دست می دهند یک موقع عرض کردیم در فضای مجازی یکی از این ها که نو اخباری بود زده بود من برای کاشت ناخن روایت ندیدم کسی روایت دارد بفرستد کأنه فضای مجازی یک محیط کاملاً علمی است قرار است آن جا همه مباحث علمی به نتیجه و سرانجام برسد. در حالی که آن جا برای مباحث علمی دقیق و عمیق نیست. اما چون جوان ها مراجعه دارند فالووری پیدا کرده ما وظیفه خودمان دانستیم این تعداد جلسه و این مقدار را به عنوان پَکی برای این که اگر کسی می خواهد بداند مدام حرف نزنیم بگوییم حرف های آقای آقامیری بد و اشتباه است اشتباهش کجاست؟ ما این جا با سند و مدرک اشتباهات را آوردیم از این به بعد هر عالم و روحانی می خواهد بگوید حرف های آقامیری اشتباه است آماده، کار شده سند و مدرک موجود است می تواند هر غیر طلبه ای خواست اثبات بکند که آقای آقامیری مسیرش،  مسیر اشتباهی است این را انجام بدهد. نه از این جهت که آقای آقامیری یک شخصیت علمی فلانی است در دوره ما، دوره آخر الزمان شخصیت های علمی غالباً نیستند که جوان ها را فریب می دهند و گول می زنند، شخصیت های رسانه ای، افراد سلبریتی کسانی پیرو و تابع هستند به خاطر فضای مجازی دنبال افتادند ولو این که این آقا اعتراف می کند می گوید من بحث رجالی و حدیثی کار نکردم. الان شبکه ولی عصر بروم می خواهند بحث حدیثی از من بپرسند اما ما وظیفه خودمان می دانیم که نقد آن را داشته باشیم.

مجری:

البته هفته گذشته یک بیننده ای تماس گرفته بودند نسبت به همین قضیه صحبتی داشتند برنامه ساخته یا تولید می شود لزومی ندارد این قدر بزرگش کنید و دیده بشوند و ایشان مشهور بشوند. استاد عزیز هفته گذشته در این برنامه فرمودند ایشان فالوورهای بسیار زیادی دارند خیلی ها هستند که پای منبر این آقا نشستند صد در صد هم خیلی ها قبول می کنند. این کلیپی که داشتیم نگاه می کردیم برایم جای سوال بود می گفتم از کسانی که پای منبر نشستند چرا کسی اعتراض نمی کند؟ چرا کسی حرفی نمی زند؟ البته یکی از دوستان به من می گفت اجازه اعتراض کردن را در آن مجلس به کسی نمی دهند در مجلس می نشینی باید سکوت کنی هر چه آقای آقامیری گفتند شما خوب گوش کنید.

این که ایشان فالوورهای زیای دارند ممکن است چند میلیون هم باشند این که قرار است پاسخ داده بشود ما حرف حق را بزنیم و مشخص بشود. جناب آقای مهدی اکبری پیامک دادند گفتند من 45 سالم است شیعه پدری از قم و با این شبکه شیعه واقعی شدم.

استاد بعضی مواقع بعضی از حرف ها خیلی به دل آدم می نشیند. این که آقای آقامیری هم یک جوری حرف می زند منِ جوانی که به فرض مثال بیزار هستم فکر می کنم که دین و مذهب یک حصاری برای من درست کرده ورود پیدا نکنم به آزادی می خواهم راحت باشم این آقا در مجالس ها همچنین حرفی می زند. یک زمانی روحانی بوده و ملبس بوده در بین مردم شناخته شده من به عنوان جوان، به عنوان آن کسی که این فکر را می کند.

می گوید من به عنوان یک جوان دلم می خواهد پای حرف هایش بنشینم حرف هم می زند آرامشی به من می دهد و حس می کنم ممکن است خوب باشد استاد من از شما سوال می کنم چه کار کنم به عنوان یک جوان بتوانم حق را از باطل تشخیص بدهم و بدانم این درست است و این نا درست است این قدر فن بیان طرف دارد خیلی راحت منبر می گذارد و هیچ کس هم حرفی نمی زند. در یک مکانی بسیار بالا به فرض مثال در بالای شهر قم یا تهران و یا هر کجایی به او منبر می دهد طرف می نشیند بعد می گوید اگر ایرادی داشته باشد جلوی شان را می گیرند جلوی شان را نمی گیرند پس درست است اجازه بدهید من بروم پای حرفش بنشینم وقتی هم می نشیند انگار هیپنوتیزم می شود متوجه نمی شود این حرفش درست است یا نه؟ شما چه سفارشی برای یک جوان دارید بتواند راحت نا درست بودن و درست بودن را تشخص بدهد؟

استاد عباسی:

دو سه تا نکته عرض بکنم یکی از بحث ها این است ما در روایات داریم می فرمایند گوسفند جدای از گله طعمه گرگ است در عوام هم یک حرف این مدلی داریم اگر یک جایی ما می بینیم یک نفر خیلی ویژه و متفاوت دارد حرف می زند این تفاوت، نمی گویم هر تفاوتی اشتباه است ولی این تفاوت می تواند یک علامت سوال باشد من این را از دیگران هم سوال کنم بگویم این آقا دارد این قدر متفاوت این حرف را می زند این حرف آیا مبنایش درست است؟ یک بخشی را از خودش سوال بکنم اگر می توانم اگر می تواند جواب بدهد یا جواب می دهد اگر جواب نمی دهد از دیگران سوال بپرسم. یک چیزی در گذشته دین داشتیم دوران اهل بیت به بعد به نام عرضه دین یعنی دین را می رفتند عرضه می کردند یعنی این که من این اعتقاد را دارم این اعتقاد من درست است یا نه؟ مثلاً من ملائکه را قبول ندارم حاج آقا واقعاً ملائکه هستند؟ آیه ای داریم؟ کلیپ پخش می شد شما گفتی یک روایت و آیه بیشتر دارد من هم آیه آوردم هم روایت گفتم کنار همدیگر قرار دادم. عرضه دین که برویم سوال بکنم. نکته بعدی این که فرق قائل باشیم بین خوب حرف زدن و حرف خوب زدن ما یک خوب حرف زدن داریم یعنی فقط فن بیان است عبارات را چطوری کنار هم بیاوریم از چه کلماتی استفاده کنیم؟ چطوری تأثیر بر مخاطب بگذاریم؟ اما یک حرف خوب زدن داریم واقعاً مستند و با دلیل صحبت کردن این مهم است اگر یک جایی می بینیم یک نفری دارد حرف می زند اشکال ندارد اگر کسی بتواند حرف خوب را، خوب هم بیان بکند نور علی نور است ولی صرفاً نگاه نکنیم که چقدر دارد خوب حرف می زند از خوب حرف زدن اگر حرف های درست در می آید که این درست هم با عرضه کردن با سوال پرسیدن همراه باشد.

بالاخره باید یک عالم دینی بزرگی باشد ما مرجع تقلید، علما و اندیشمندانی داریم یکی باید تأیید بکند بگوید این حرف هایی که ایشان می زند بله بله این آیه و این روایتش اگر ایشان هم نمی تواند آیه و روایت بیاورد من بلد هستم بیاورم یا من آیه و روایت را به تو نشان بدهم که ما قرص و محکم بشویم. نه این که یکی دارد حرف می زند همه آن های که دارند کار علمی می کنند می گویند این جا و آن جای حرفش اشکال دارند. اشکالات را دارند می بینند و واضح دارند بیان می کنند.

 نکته دیگر در رابطه با راحت بودن و سخت بودن به خدا اصل دین ما هم این طور نیست بگویی سخت، حصار قائل می شویم و فلان می شویم آن دین اگر آنی که خود اهل بیت گفتند ما یک موقعی می خواهیم اسم کارهایمان را دین بگذاریم یک حرف دیگر است. اما یک موقع من می خواهم جاده قم- مشهد را بروم ابتدای جاده دست انداز دارد من می گویم اتوبان کناری جاده خیلی با حالی است از این جاده برویم که با حال تر است. این می گوید من به مشهد نمی رسم سمت یزد یا کاشان می روم اگر شما می خواهی بروی به مشهد برسی بله اول جاده مشهد یک مقداری دست انداز هم دارد سختی هم دارد شما یک جاده دیگر را بروی بگویی چقدر جاده خوب، کوتاه و تمیز است آسفالتش خوب است ولی به آن نتیجه نرسی چه فایده ای دارد؟ شما آن چیزی که باید بگیری نمی توانی در این مسیر بگیری حالا شما بگو این خیلی راحت بیان می کند. بحث راحت و سختی نیست بحث این است که این تعالیم یک مجموعه ای است که از آسمان آمده برای این که ما را کمک کند. یک تیم پزشکی می گویند الا و لابد عمل جراحی قلب باز لازم است ما این را انجام نمی دهیم خیلی راحت تر است تا برویم 4 تا قرص آرام بخش قلب بخوریم قرص آرام بخش قلب تا چه زمانی؟ چند روز می خوریم قلب مان از کار می افتد معلوم است که عمل جراحی قلب باز خیلی سخت تر است شکافی که در استخوان می دهند و چه و چه می کنند. ولی اگر قرار است سلامت را به دست بیاوریم آن مسیر را الان پزشک گفته که باید این مسیر را بروی نمی توانیم خودمان را گول بزنیم به مریض مان بگوییم شما راحت باش هر چه می خواهی بخور چربی هم بخور قرص آرام بخش به او می دهیم با آرام بخش مدام نگه اش می داریم یک جایی این قلب می ایستد و تمام می شود.

مجری:

خیلی متشکرم استاد خیلی استفاده کردیم. جوان های عزیزی که پای برنامه هستند خیلی باید مراقب خودمان باشیم یک مثال خیلی کوتاه می زنیم وقتی جوانی می خواهد یک ماشین یا موتوری بخرد خیلی تحقیق می کند از این سایت به آن سایت، از این رفیق به آن رفیق، از این مکانیک به آن مکانیک مراجعه می شود مطمئن بشود تا یک ماشین را هزینه کند. هزینه کردن ممکن است دوباره به دست مان بیاید آن پولی که صرف شده ولی شعور و عقل ما و آن روح ما دیگر هیچ وقت ممکن است بر نگردد اگر خدای نا کرده لطمه به آن وارد بشود و سعی کنیم پای منبر هر کسی ننشینیم و با دید بسیار درست پای منبرها برویم. خدایا به حق محمد و آل محمد دعای ما را بپذیر.

 ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن / صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن / آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان / قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن!

اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ، یا علی مدد خدا نگهدار!

 


  
  • رضایی

    8 ارديبهشت 1402 - ساعت 08:51

    در روایات هم آمده است که جبرئیل صلوات الله علیه در هیئت صحابی جلیل دحیه کلبی گاهی اوقات به خدمت رسول اکرم صلوات الله علیه وآله وسلم میرسیدند

    0 1
  • رضایی

    8 ارديبهشت 1402 - ساعت 08:27

    من تعجب میکنم از آدم هایی که پای منبرش نشستن.عجیبه!!!

    0 1
  • رضایی

    8 ارديبهشت 1402 - ساعت 08:12

    لعنت خدا بر آقامیری این گمراه گمراه کننده دستمال وهابیت .حرف هاش بوی دلار سعودی میده

    0 1

عصر ایمان _ پاسخ به شبهات آقای آقامیری>

پاسخ به شبهات حسن آقامیری کربلا سپاه یزید حرام زادگان ایمان ملائکه جسم مادی تشخیص حق و باطل استاد عباسی